NIEUW!
Online familieopstelling: krijg antwoord op jouw vragen

Bots je steeds weer op een terugkerend probleem? Slaag je er bijvoorbeeld niet makkelijk in om bepaalde doelen te behalen? Merk je dat je verantwoordelijkheid neemt die niet van jou is? Loop je iedere keer opnieuw vast in werksituaties? Of gedraag je je in een relatie telkens op eenzelfde manier, terwijl je je had voorgenomen dat juist niet meer te doen?

Wil je beter begrijpen waardoor dit komt?

Familieopstellingen

Familieopstellingen bieden je helderheid in het ‘waarom’. Je gedrag, overtuigingen en patronen vinden hun oorsprong in de onderlinge verhoudingen binnen je familie. Je vervult daarin, net als de andere leden, een vaste rol.

Met een online opstelling verkrijg je inzichten in die onderlinge verbindingen, de historie en de dynamiek binnen je ‘familie-systeem’. Deze kunnen van invloed zijn op jouw, onbewuste, manier van denken en doen in het hier en nu.

Een familieopstelling helpt je belemmerende patronen te begrijpen en eventueel te doorbreken. Het kan richting geven aan je vervolgstappen om voluit je eigen leven te leiden.

De online kracht van jouw familiesysteem

De basis voor de online familieopstelling is de vraag die jij hebt. Een 3D-visualisatietool helpt de belangrijkste elementen uit jouw vraag met behulp van representanten of symbolen inzichtelijk te maken.

Wanneer je zonder oordeel naar de opstelling kijkt, worden patronen of dynamieken zichtbaar. Je kunt zo zien en ervaren wat er zich rondom jouw vraagstelling afspeelt in jouw familiesysteem.

Interesse?

Heb je belangstelling voor een online familieopstelling? Meld je dan hier aan.

Monique neemt contact met je op om samen een sessie te plannen.

Bijdrage

Een sessie online familieopstelling duurt ongeveer 2 uur. Het tarief bedraagt € 150,- (excl. BTW).
Maak je liever een familieopstelling live mee, dan kan dit ook.

Over coach Monique Evers:

 “Ik begeleid al heel lang mensen bij hun ontwikkeling op zakelijk en persoonlijk vlak. Zo heb ik ruime ervaring op het gebied van onder andere leiderschapsontwikkeling in en voor allerlei bedrijven en organisaties. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen in hun vrouwelijk leiderschap, zowel in hun persoonlijk als in hun professionele leven.”

“Wat ik vaak van de vrouwen hoor die ik begeleidde? Dat ik rust en kalmte uitstraal, empathisch ben, duidelijk en aansluit op wat er op dat moment nodig is. Ik houd daarbij oog voor zowel het zakelijke als het persoonlijke aspect in ieders leven. Met extra waardering voor mijn pragmatische aanpak in combinatie met de benodigde diepgang: ik wil dat jouw inzet in combinatie met mijn begeleiding je een blijvend resultaat oplevert!”

Wil je meer weten over familieopstellingen of heb je andere vragen? Neem dan hier contact op met Monique Evers van Fem Company.

Meer informatie opvragen of opgeven online familieopstelling

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help jou graag om je te blijven ontwikkelen en zo het beste uit jezelf te halen. Neem contact op, ik luister graag naar jouw situatie. Samen gaan we aan de slag om jou verder te helpen.