VIP coaching:

Wil jij in korte tijd meer aandacht en focus leggen op jouw thema, zodat je sneller resultaat hebt? Dan kan dit via VIP coaching. Wat krijg je hiervoor:
4 individuele sessies van 2,5 uur met

  • Tussentijds reflectieverslagen en thuisopdrachten via een online coachportal.
  • Tussentijds onbeperkt mailcontact. Reactie binnen 24 uur.
  • Tussentijds twee onlinesessies van circa 60 minuten.

Maatwerkafspraken zijn mogelijk.

Totaalprijs: € 1150,- excl. BTW

Familieopstellingen

Herken je dat je in een bepaalde situatie je telkens weer op een bepaalde manier gedraagt, terwijl je je iets anders had voorgenomen? Of dat je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt? Je snapt niet hoe dit komt? Dan kan het voor jou goed zijn eens een opstelling te doen.

Middels een opstelling maken we visueel wat er zich afspeelt rondom jouw vraagstelling en wat de verbinding met jou is. Dit wordt ook wel systemisch werken genoemd.

Resultaat:

Je krijgt inzicht in wat jou belemmert om voluit je eigen leven te leiden. Je krijgt helderheid in eventuele te zetten vervolgstappen en/of oplossingsrichtingen.

Wil je meer weten?

Ervaar het eens zelf en meld je aan via de mail of het contactformulier.

Note: De methodiek Systemisch werken komt voort uit de psychodrama, de grondlegger van de de methodiek Systemisch werken is Bert Hellinger. De methode ontwikkelt zich nog steeds verder door.

In verband met de corona maatregelen, nu alleen individuele sessies mogelijk:

Online:  Fem Company heeft hiervoor een speciale tool aangeschaft, die erg goed werkt. De ervaringen zijn positief!

Live:  hier wordt gewerkt met vloerankers in combinatie met tafelopstelling.  Locatie: Amsterdam, Amersfoort en Harderwijk.

Tarieven:

Een enkele familie (of organisatie) opstelling bedraagt: € 150,- (excl. BTW). Een individuele sessie duurt gemiddeld 1,5-2  uur.

Workshop Thuiswerken en de sociaal emotionele behoeften

Thuiswerken raakt ons allemaal. De één vaart er wel bij, de ander juist niet. Waar raakt het jou als leidinggevende? Weet jij hoe je de verbinding kunt houden met je medewerkers? Weet jij hoe je aandacht kunt geven aan de sociaal emotionele behoeften van jezelf en je medewerkers? In deze workshop krijg je inzichten en tips voor jezelf als leidinggevende. Daarnaast krijg je een tool in handen die je zelf kunt toepassen met je medewerkers.

Veel leidinggevenden worstelen op dit moment met hun rol. Het informele contact bij de koffieautomaat ontbreekt. Je kunt niet even bij een collega binnenlopen om ervaringen te delen of hulp te vragen of bieden. Wat zijn de gevolgen daarvan?

In deze workshop willen we jou als leidinggevende bewust laten worden wat jij in deze context persoonlijk ervaart, om vanuit daar ook verbinding te kunnen leggen met de beleving van de medewerkers. We gaan in op jouw behoeftes en uitdagingen bekijkend vanuit de balans tussen sociaal emotionele behoeftes, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en het behalen van de doelstellingen en resultaten.

Over de workshop

In een kleine setting van max 4 personen gaan we in een dagdeel van 4 uur gezamenlijk aan de slag. We bieden een vorm aan die jou inzichten geeft voor jezelf als leidinggevende én het geeft je een tool in handen die je zelf ook met jouw teamleden kunt toepassen om met hen de sociaal emotionele behoeften te bespreken en gezamenlijk in te vullen.

We werken met een aantal polariteiten, waaronder:

vertrouwen – wantrouwen, eigen vertrouwen – afhankelijkheid en eenzaamheid – verbinding

Doelgroep: leidinggevenden die te maken hebben met thuiswerken

Vorm: ervaringen delen, leren van en met elkaar en tips hoe met bepaalde situaties om te gaan.

Deelnemers: maximaal 4

Duur: 1 dagdeel van 4 uur en 1 individuele coaching sessie

Locatie: Amsterdam of op locatie van organisatie

Investering: € 295,- excl. BTW

Datum: volgt

Workshop – waarden, kwaliteiten en ambities middels opstellingen

Heb jij een vraagstelling over jouw kwaliteiten in relatie tot een loopbaanvraag of andersoortige ambitie? Je wilt bijvoorbeeld een vervolgstap zetten in jouw loopbaan, maar je twijfelt hierover? Of je wilt weten waar je je het beste in kunt ontwikkelen? Vragen zoals deze kunnen verhelderd worden middels een opstelling waarbij we elementen van je vraagstelling zullen neerzetten ínclusief je persoonlijke waarden en kwaliteiten.

Middels deze workshop krijg je inzicht in jouw persoonlijke waarden en kwaliteiten en krijg je inzicht in eventueel te nemen vervolgstappen. In het tweede deel van de workshop is er mogelijkheid voor 2 vraagstellers om een vraagstelling neer te zetten in een opstelling. Andere deelnemers zijn dan representant.

Datum: volgt
Locatie: Amsterdam en Harderwijk of op locatie.

Tarieven:

Deelnemer als vraagsteller in opstelling: € 295,- (incl. BTW)

Representant  € 150,- (incl. BTW)  (deel 1 doe je volledig mee, in deel 2 doe je mee als representant)

Individuele sessie: Dit thema kan ook in een 1:1 sessie worden opgepakt. Tarief € 125,- excl. BTW per uur.

Ik help jou graag om je te blijven ontwikkelen en zo het beste uit jezelf te halen. Neem contact op, je bent welkom met jouw vraag. Samen gaan we aan de slag om jou verder te helpen.