De relatiepartner

De kans op het vinden van een partner voor de lange termijn wordt een stuk groter als je weet waar je moet zoeken én als je jezelf echt goed kent. Om hierbij te helpen, heeft Fem Company de krachten gebundeld met DPS PartnerSearch. Samen helpen Monique en Josien singles vanaf ongeveer midden veertig om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen in hun leven en in de liefde.

Wat?

DPS PartnerSearch biedt waardevolle matchmaking, Fem Company, gespecialiseerd in liefdes- en werkrelaties, de verdieping.

Voor wie?

Singles die prima op eigen benen kunnen staan en discreet op zoek willen naar een partner. Iemand die een verrijking is in jouw al grotendeels complete leven.

Hoe?

DPS stoelt op jarenlange ervaring in de executive search. Josien: ‘Waarbij een headhunter heel gericht precies de juiste man of vrouw voor een bepaalde functie vindt. Dit is dezelfde werkwijze die DPS toepast bij de matchmaking en de zoektocht naar een geschikte partner.’

Fem Company biedt verdieping middels coachingssessies. Monique: ‘Soms ben je je niet bewust van je denk- en leefpatronen, en kom je daar tijdens het daten achter. Deze kunnen het verbinden met een nieuwe partner in de weg staan. Door jou voor en na ontmoetingen met anderen ook een spiegel voor te houden, krijg je inzicht in wat je mogelijk blokkeert.’

Lees hier meer over ons in de media: Lees hier voor het artikel of  hier voor het hele magazine.

Voel je welkom voor het maken van een afspraak

Monique van Fem Company & Josien van DPS PartnerSearch