Fem Company Online Coaching:
Persoonlijke groei voor vrouwen

Je wilt zo graag een verandering aanbrengen in je persoonlijke of professionele leven, maar het lukt niet. Er lijkt iets te zijn wat je tegenhoudt. Of je durft niet, terwijl je diep van binnen weet dat je het kan. Je blijft erover piekeren en hebt het gevoel dat je vastloopt. En af en toe weet je gewoon niet meer wat je nu écht wil.

Echter, dat verlangen om iets te veranderen in je leven blijft. Je wilt verder komen, jezelf ontwikkelen, persoonlijk en/of professioneel, alleen weet je niet hoe je hier invulling aan kunt geven.

ik wil meer weten

Fem Company helpt jou met Online Coaching: Persoonlijke groei voor vrouwen

Je ontdekt tijdens de coachingssessies hoe je vanuit zelfkennis en met zelfvertrouwen de leiding over je eigen leven neemt. Je onderzoekt wat het is dat je tegenhoudt bij het verwezenlijken van je persoonlijke en zakelijke ambities.

Dat kunnen belemmerende overtuigingen zijn, zoals het idee dat je alles meteen goed moet kunnen of geen fouten mag maken. Het kunnen ook gedragspatronen zijn, zoals het moeilijk vinden om voor jezelf op te komen, om je te profileren of om iemand feedback te geven.

Met onder andere een nieuwe 3D-visualisatietool ontdek je wat de onderliggende redenen voor je reacties zijn. Zo leer je niet alleen jezelf, maar ook de context beter begrijpen. Die inzichten helpen je om niet langer vanuit je onbewuste, maar vanuit bewustzijn te reageren.

Je assertiviteit vergroten, het helder stellen van grenzen en bij je mening blijven zijn vaardigheden die je daarbij verder ontwikkelt. Dit alles natuurlijk op een manier die bij je past en verbonden is met je eigen waarden, dromen en behoeftes, zodat ernaar luisteren en handelen steeds makkelijker voor je is.